TASHOVEN PRO 100


PRO 100, lezzet profesyonellerine özel olarak tasarlanmış, 100 cm iç çapında odun ateşlemeli taş fırındır. Tashoven ailesinin en büyük boyuttaki fırını olan PRO 100, aynı anda 5 pizza veya 7 ekmeği pişirebilme imkanı sunuyor. Tashoven Pro 100 herhangi bir inşaat işi gerektirmeden 20 dakika içinde monte edilebilir ve hemen kullanılabilir.

62.500,00 TL

NAKLİYE* ve KDV DAHİLDİR!
* Bina kapısına kadar


Renk
Adet
SEPETE EKLE


Genel Özellikler

İç Çapı : 100 cm
Ağırlık : 175 kg
Isınma süresi (dakika) : 45-60 dakika (Hava şartlarına bağlı olarak)
Yiyecek Kapasitesi : 5-7 orta boy pizza veya ekmek
Isı Tutma : en az 4 saat

Döndürme küreği, çengel kor küreği, saplı kül fırçası HEDİYE!

TASHOVEN PRO 100

PRO 100, TASHOVEN® fırın ailesinin en geniş pişirme taban ölçüsüne sahip fırınıdır. 4 tekerlekli standı sayesinde her alana kolayca hareket ettirilebilir, böylece kullanılmadığı zaman uygun bir yerde muhafaza edilebilir. Tashoven PRO 100,  lezzet profesyonellerine özel tasarlanan ve yüksek sıcaklıkta (500ºC), 2 dakikada pizza, lahmacun, pide pişirme imkanı sunan mükemmel bir fırındır. Ekmek, et, balık, tavuk ve güveç gibi lezzetleri pişirmek için, fırının kapağı kapatılarak yavaş yavaş pişirme yapılabilir.

Kullanım Alanı

Restoranlarda menünüze değer katmak için, geniş ailenize ziyafet vermek içinse bahçenizde veya teraslarınızda güvenli bir şekilde kullanılabilirsiniz.
Tasarım

Tashoven PRO 100, REFSAN Refrakter Sanayi Limited Şirketinin Ar-Ge laboratuvarlarında en uygun kubbe tasarımı ve en doğru refrakter malzemeler kullanılarak geliştirildi. Sonrasında PRO 100, usta şeflerin kullanıcı deneyimleri ve talepleri doğrultusunda nihai tasarımına ulaştı. PRO 100'ü en uygun yerde kullanabilmek için tekerlekli sağlam bir stand tasarlandı. Ayrıca standın rafı sayesinde ise tüm yakacak ve kullanım malzemelerinin rafa istiflenmesi sağlandı.

 

Pişirme Tablası

PRO 100, 100 cm çapında pişirme tabanına sahiptir. Kubbesinde ve tablasında kullanılan refrakter malzeme, hem çabuk ısınır, hem de zor soğuyarak daha uzun süre yiyecek pişirmenizi sağlar. Taban plakasının özel bir temizliğe ihtiyacı yoktur, tabana dökülen yağ veya yiyecek parçaları, bir sonraki yakımda yüksek sıcaklıktan dolayı yanıp kül olur. 500ºC’ye kadar ulaşan sıcaklık sebebiyle önceden pişirilen yemeklerin kokusu da fırın içerisinde kalmaz.

 

Kapasitesi

Tashoven PRO 100 taş fırında, 5 pizza/lahmacun veya 7 ekmek, ya da 3 büyük boy güveci aynı anda pişirebilirsiniz. PRO 100’ü en uygun sıcaklığa çıkardığınızda pizza, lahmacun ve pide gibi ince hamurlu yiyecekler 2 dakika gibi kısa bir sürede hazır olacaktır.


Pişirme Kabiliyeti

Tüm TASHOVEN® fırınlarında olduğu gibi, PRO 100 de pizza, lahmacun, pide, ekmek, et, balık, tavuk ve güveç gibi lezzetleri pişirme kabiliyetine sahiptir. PRO 100 iç sıcaklığını 24 saatten fazla muhafaza edebildiği için yavaş yemek veya ekmek yapmak isteyenler için mükemmeldir. Ihtiyacınız olan her bilgiyi Kullanım Bilgileri sayfasındaki Pişirme Teknikleri Kılavuzunda ve Lezzet Tarifleri sayfasında bulabilirsiniz.

 

 

PRO 100’e Özel Yan Masalar

Tashoven PRO 100’ün en önemli aksesuarlarından olan entegre yan masalarda ziyafetlerinizi kolayca hazırlayabilecek, masif ahşap zeminli metal rafları sayesinde ihtiyacınız olan tüm malzemeler düzenli bir şekilde saklayabileceksiniz.

103 cm ve 72 cm genişliğinde 2 farklı boyutta tasarlanan yan masalar, PRO 100 taş fırınının metal tepsine geçen sağlam tırnaklar sayesinde stabil bir kullanım sunuyor. Tekerlekleriyle fırın ve masalar aynı anda çok kolayca hareket ettirilebiliyor ve dilediğiniz konumda kilitlenebiliyor.

Zümrüt yeşili, amber sarısı, safir mavisi ve lava kırmızısı olmak üzere 4 farklı Vitra seramik yüzeye sahip olan PRO 100 yan masalar bahçelerinize renk katacaksınız.

Malzeme Bileşimi

PRO 100’ün fırın kubbesi ve tabanı, 1300ºC’a dayanıklı refrakter malzeme ile üretilmiştir. Refrakter, erimis demir gibi çok yüksek sıcaklıkta eriyen metal malzemelerin içine döküldügü kalıpların yapımında kullanılan malzemedir. Refsan Ar-Ge Laboratuvarında sağlığa uygun hale getirilerek üretilen refrakter, el işçiliği ile kalıplara dökülür ve en böylece ortaya sağlıklı, yüksek sıcaklıklara çıkabilen mükemmel Tashoven taş fırınları çıkar.

Güçlendirme

PRO 100 taş fırını, TASHOVEN®’ın geliştirdiği Mikro Örgü Teknolojisi ile güçlendirilmiştir. Benzersiz bir elyaf karışımı ile hazırlanan refrakter malzeme, sıcaklığı hapseder ve ısınma ve soğuma esnasında fırının genleşmesini sağlar. Mikro Örgü Teknolojisi, fırının çok uzun yıllar sağlam bir şekilde kalmasını sağlayan teknolojidir.

 

 

Termometre

PRO 100 modelimizde ilk defa kullandığımız entegre termometre ile fırının içindeki ortalama sıcaklığı görebilir ve lezzetlerinizi en uygun sıcaklığa göre pişirebilirsiniz.

 

Isınma Süreleri ve Isı Tutma

İlk yakma anında klasik bir mangal kadar duman oluşturan Tashoven PRO 100, hızlı bir şekilde ısınır ve hava şartlarına bağlı olarak 45-60 dakika içinde maksimum pişirme sıcaklığına ulaşır. Restaurant veya yoğun kullanımlarda, PRO-100 sıcaklığını uzun süre muhafaza ederek ziyafetlerinizde sizi yarı yolda bırakmaz. Yalıtımı ve yapısı ile ek odun eklemeye gerek kalmadan 4 saat boyunca ısısını koruyabilir.

 

İç ve Dış Mekan Kurulum

PRO 100 taş fırın, soğuk hava, don veya yağmur gibi kötü hava koşullarına dayanıklı bir malzemeden üretilmiştir. Sıcaklık farklılıklarında oluşabilecek kılcal çatlakların önüne geçmek için sıcakken ıslatılmamalıdır. PRO 100 kullanılmadığı zamanlarda tekerlekli standı sayesinde en korunaklı bir yere konumlandırılmalı ve kılıfı ile saklanmalıdır. 

 

Baca Yerleşimi

PRO 100 taş fırınında, baca kubbenin tam ortasından yükselmektedir. Diğer Tashoven taş fırınlarında olduğu gibi duman çıkışı ağıza yakın bölgede özel tasarlanmış refrakter davlumbaz ile emilip bacaya verilmiştir. Baca üzerinde emişi kontrol edebilmek için klape bulunur. Ekmek, börek, güveç gibi düşük ısılarda pişirilen lezzetlerde, kapak ve baca klapesi kapatılarak ısının dışarı kaçışı önlenir.

Izgara Aparatı

PRO 100 sadece pizza, lahmacun veya pide fırını değil aynı zamanda eşsiz bir barbeküdür. Izgara aparatı sayesinde yapacağınız lezzetlere doyum olmaz. Bunun en önemli sebebi. fırının tabanından ve kubbesinden gelen ısı eti her tarafından mühürleyecek ve ete lezzetini veren suyu buharlaşmadan içinde hapsolacaktır. Klasik mangalda kullanılan kömür üzerinde pişen ete göre odun ateşinde pişen et daha lezzetli ve aromalı olur.

Fırın Standı

PRO 100’in standı fırın boyalı metaldir ve dış hava koşullarına dayanıklıdır. Bu stand PRO 100’in kubbesinin ağırlığına dayanacak şekilde tasarlanmıştır. Demonte şekilde gelen stand, Kurulum Kitapçığı yardımıyla kolayca monte edilebilir.

 

Yağış ve Soğuk Havalara Dayanıklı Yapı

PRO 100 taş fırın, soğuk hava, don veya yağmur gibi kötü hava koşullarına dayanıklı bir malzemeden üretilmiştir. Sıcaklık farklılıklarında oluşacak kılcal çatlakların önüne geçmek için sıcakken ıslatılmamalıdır. Kullanılmadığı zamanlarda tekerlekli standı sayesinde en uygun yere konumlandırılmalı ve kılıfı ile saklanmalıdır.

 

Montaj

PRO 100 taşfırını kolay kurulacak şekilde tasarlanmıştır. Kubbesi, fırın alt tablası ve taşıma standı ile 3 ana parçadan oluşur. Kubbe tabandaki oyuğa oturur. Bacası, deliğine kolayca monte edilebilir. Montaj, Kullanım Bilgileri sayfasında ve ürün ile gelen Kurulum Kitapçığında detaylı olarak anlatılmıştır.

 

ÜCRETSİZ Teslimat

PRO 100 taş fırın, yaklaşık 175 kg ağırlığındadır ve paletli bir ambalaj ile gönderilir. İçinden çıkan Kurulum Kitapçığındaki çizimlere ve uyarılara göre kolayca kurulum yapılabilir.